Ny iPhone 28. juni 2010?

Noget tyder på at Apples udviklerkonference WWDC næste år kommer til at ligge 3 uger senere end i år, hvor den lå i starten af juni. Det er på WWDC at Apple “plejer” at præsentere nye iPhones.
WWDC plejer at blive afholdt i Moscone Center i San Fransisco, og de i deres skema for næste år en “Corporate Event” fra mandag den 28. juni til fredag den 2. juli. De sidste par år har Apple netop brugt navnet “Corporate Event” i deres booking af centeret, så noget tyder på, at den er god nok.
WWDC er en forkortelse for “The Apple Worldwide Developers Conference” og er egentlig blot en konference for udviklere til mac og de sidste par år altså også til iPhonen.
Grunden til, at Apple overhovedet lancerer ny hardware på en konference for udviklere, der egentlig burde handle om software, må stå lidt hen i det uvisse, men sådan har det altså været de sidste par år, og derfor forventer alle at det også vil være sådan næste år.
Man kan indvende, at iPhonen ikke er ny længere, og derfor ikke behøver den opmærksomhed overfor udviklere, som da den blev introduceret. Dette skal ses som et argument for, hvorfor vi måske ikke ser en ny iPhone til WWDC10. Det ville være langt mere logisk, hvis Apple i stedet brugte WWDC10 til at introducere udviklerne for et helt ny enhed, de kunne udvikle til. Det kunne være end iTablet.
At Apple lægger eventet sidst i juni og ikke som sædvanlig først i juni, kunne måske også betyde, at noget særligt er under opsejling. Er det fordi den nye enhed, om det så er en ny iPhone eller iTablet, kan købes samme dag den bliver præsenteret? Ellers bliver lanceringen i hvert fald rykket nogle uger i forhold til i år, hvor den blev præsenteret den 8. juni og var til salg den 26. juni. Eller er det fordi en iTablet er blevet sat til salg tidligere på foråret, og at udviklerne derfor for et par ekstra uger med den nye enhed, hvis konferencen rykkes til sidst i juni?

Noget tyder på at Apples udviklerkonference WWDC næste år kommer til at ligge 3 uger senere end i år, hvor den lå i starten af juni. Det er på WWDC at Apple “plejer” at præsentere nye iPhones.WWDC plejer at blive afholdt i Moscone Center i San Fransisco, og de i deres skema for næste år en “Corporate Event” fra mandag den 28. juni til fredag den 2. juli. De sidste par år har Apple netop brugt navnet “Corporate Event” i deres booking af centeret, så noget tyder på, at den er god nok.WWDC er en forkortelse for “The Apple Worldwide Developers Conference” og er egentlig blot en konference for udviklere til mac og de sidste par år altså også til iPhonen.Grunden til, at Apple overhovedet lancerer ny hardware på en konference for udviklere, der egentlig burde handle om software, må stå lidt hen i det uvisse, men sådan har det altså været de sidste par år, og derfor forventer alle at det også vil være sådan næste år. Man kan indvende, at iPhonen ikke er ny længere, og derfor ikke behøver den opmærksomhed overfor udviklere, som da den blev introduceret. Dette skal ses som et argument for, hvorfor vi måske ikke ser en ny iPhone til WWDC10. Det ville være langt mere logisk, hvis Apple i stedet brugte WWDC10 til at introducere udviklerne for et helt ny enhed, de kunne udvikle til. Det kunne være end iTablet.At Apple lægger eventet sidst i juni og ikke som sædvanlig først i juni, kunne måske også betyde, at noget særligt er under opsejling. Er det fordi den nye enhed, om det så er en ny iPhone eller iTablet, kan købes samme dag den bliver præsenteret? Ellers bliver lanceringen i hvert fald rykket nogle uger i forhold til i år, hvor den blev præsenteret den 8. juni og var til salg den 26. juni. Eller er det fordi en iTablet er blevet sat til salg tidligere på foråret, og at udviklerne derfor for et par ekstra uger med den nye enhed, hvis konferencen rykkes til sidst i juni?

Reklamer
Ny iPhone 28. juni 2010?