Mads og Monopolet (uge 52)

Lige et par dage forsinket, gud ske tak og lov for podcasten og dens muligheder.

M&M er jo noget man er NØDT til at få lyttet til én gang om ugen…. specielt hvis Ansger Aamund, Mads Christensen eller Uffe Buckhard er med… desværre måtte vi i denne uge nøjes med Mads Christensen.

Udover Mads og Mads var Suzanne Bjerrehus og Søren Fauli i studiet i denne uge.

Ugens udgave byder på:

Julie og backpackeren:
– her kommer Mads med det absolut bedste svar: “Han vil sgu’ da bare kneppe hende, sådan er det!”, og det er jo ikke ligefrem fordi han er forkert på den, vel?

Klara og Odense:
– hvorfor er det at nogle kvinder tænker på sig selv, før de tænker på deres børn? De tror åbenbart at de (gerne med børnene som undskyldning) skal have lov at opføre sig som det passer dem… Jeg tror ikke jeg har yderligere kommentarer til denne del af programmet!

… så er der “klima-break”… jeg troede ellers man kunne blive fri for det emne når man lyttede til M&M, men ak og vé… trods alt kommer de frem til at “Hopenhagen” blev til “Brokenhagen”og var en total fiasko. Men igen er Mads Christensen den der kommer med det springende argument: at vi om 50 år har mere CO2-udledning. “Maldiverne er på røven, og det er de sgu’ kede af!”
Jeg tror sgu’ jeg lider af “klima-kvalme”!!!

Louise og Flyvende Farmor:
– hende Louise er absolut den mest selvoptagne 20 årige kvinde jeg nogensinde har hørt om…
Og det kan snart ikke siges tit nok, men MADS CHRISTENSEN gør det igen: Han giver kællingen tørt på, og beder hende finde en coach der kan fortælle hende at verden ikke roterer om hende… Og Søren Fauli bakker ham flot op, men at bede Louise om at tage sig sammen, og fortæller flot om hvordan Louise’s fretid kommer til at se ud: Nemlig at når hun er færdig med at brokke sig over farmoren, så finder hun sig en mand, og så er det ham der er alt muligt galt med, og så er det ham der tyraniseres… og hvor ender Louise? som alle andre af hendes typer: Som fraskilte uudholdelige kvinder!
Meningen her fra the iBlog er: Louise: Stram op og få dig et liv!!!

Niklas og julegaverne:
– manden er sgu’ da fuldstændigt fra koncepterne. Uanset om han ikke vil holde jul eller hvad, så kommer han ikke udenom at han skal altså bare give børnene i familien julegaver – og sådan er det! … og så er det iøvrigt ligegyldigt hvad Søren Fauli her mener. Manden burde offentligt nakkeskydes d. 23. december.

Mette og farens barn:
– et eklatant eksempel på ting som børn bare skal blande sig udenom i deres forældres liv – specielt det liv forældrene har haft før de mødte hinanden. Det er da utroligt hvad folk nogle gange tror de skal blande sig i… det er en ting “man” her på the iBlog kan blive godt rasende over!!!

Lasse og frisuren:
– det banale hverdags-dilemma, som Lasse selv siger, men… det er bestemt ingenlunde banalt!
Igen
et eksempel på hvilken indflydelse kvinder mener de bør og skal have på deres mænds liv – blot fordi manden har nået de 30 år. Hvad i alverden sker der for kvinder i Danmarks i disse år??? “Vi” her på iBlog’en fatter jo igen intet…
Danmarks kvinder: Stram op!!!

Reklamer
Mads og Monopolet (uge 52)

One thought on “Mads og Monopolet (uge 52)

  1. kim stavnsbo siger:

    Respekt for Asger Aamund
    Er sikkert ikke enig med ham politisk men som mennskelig kender og indsigt i psyke og sind – det fås ikke bedre…

Der er lukket for kommentarer.