Nu kommer iTablet

De seneste dage er rygterne i brancen blevet mere end rødglødende, når det drejer sig om Apples rygtede tablet.

Apple har booket “Yerba Buena Center for the Arts” i San Fransisco i slutningen af januar. Det er her Apple plejer, at afholde deres årlige iPod-event hvert efterår. Den præcise dag for selve begivenheden skulle være tirsdag den 26. januar.

Der er endnu ingen invitationer sendt ud til medierne og Apple har ingen kommentarer. Hvad det præcis er der skal præsenteres, er derfor ikke til at vide med sikkerhed. Der er dog en kraftig antydning af, at det drejer sig om den længe ventede iTablet.

Apple skulle nemlig have bedt udvalgte iPhone-udviklere gøre klar til et event næste måned. Det skal specielt bemærkes, at Apple har bedt udviklerne om, at forberede deres apps, så de kan køre i “full screen mode” og ikke kun i iPhonens opløsning på 320×480 pixels. Det vil med andre ord sige, at de skal være lavet, så de kan skaleres op.

Hvis oplysningerne er rigtige, kan det kun betyde, at Apple forbereder en enhed med større opløsning end iPhonens nuværende og at denne enhed kan køre de nuværende iPhone-apps.

Ifølge andre kilder, er Apple nu klar med deres iTablet som, Apples chef Steve Jobs er “yderst tilfreds med”. Interaktionen med enheden skulle være “meget overraskende”.

Det lader til, at vi godt kan begynde at glæde os til at det bliver jul igen om måneds tid.

Kilde: macrumors.com

Reklamer
Nu kommer iTablet