AVATAR 3D…

Var idag med knægtens atletikklub inde og se AVATAR 3D…

Indrømmet… det var en flot, banebrydende og storslået film, men så er det også sagt.
Det er helt iorden at lave en sci-fi film på denne måde og også helt igennem iorden at den skal opleves i 3D, men…hvornår er det, at vi bliver fri for klima-debatten og for at skulle tage stilling til vores underholdning?

Igen – den er flot, men kan vi ikke godt blive fri for al den morale omkring at vi “skal være ét med naturen”, “det er synd for de andre at vi vil tjene penge på deres undergrund” osv.? Der er mange ting i livet der er uretfærdige, og ja, én af dem er også, at det er pisse-hamrende irriterende når ham med den lidt større kølle giver dig en røvfuld, men sådan er det altså bare…

Jeg er simpelthen så træt af at der skal være en vis morale i alting… lad os da komme tilbage til de gode gamle “Die Hard”-dage, hvor helten fik tæsk, og så slog han igen.

Jeg betaler ikke 125,- kroner for at få ørerne tudet fulde af klima, natur, overtro og spirituelt samvær – jeg var på et tidspunkt næsten bange for (pga. jeg havde sønnen med) at de tændte lyset, hev guitaren frem, tændte op under en joint og vi alle i kor skulle synge “Cum-ba-ya”.

Ét lyspunkt var dog at både gode gamle Sigourney Weaver stadig er still going strong, og at Michelle Rodriguez leverer en top præsentation… de to, og at filmen var så storslået lavet, var alle 125,- værd, men igen… moralen… kan vi ikke godt blive fri for den?

Reklamer
AVATAR 3D…