Pas på din iPhone/iPod…eller ej!

Jeg er blevet spurgt rigtigt mange gange efterhånden, hvor man finder den fedeste, bedste og billigste beskyttelse til sin iPod/iPhone.

Personligt har jeg 2 covers til min. Det ene er et hvidt hardcore cover, af den brutale slags, som beskytter både foran og bagpå – genialt til festival-brug, da det naturligvis beskytter bagsiden, men at det også har en lille “kant” foran omkring skærmen, således den beskytter, hvis du skulle tabe din iPhone med glasset nedad.

Det andet er kun et “shield” bagpå, så istedetfor den er sort, så er den nu metallic-blå. Dette cover er mere en FashionStatement, end en beskyttelse, så du kan “personalize” din iPhone istedetfor den bare ligner alle andres. Det eneste den beskytter for, er ridser bagpå, der er ikke meget beskyttelse at hente foran dog.

… begge covers ovenfor er købt hos iPhoneGadget.dk til hhv. dkr. 175,- og dkr. 260,-

Ovenfor viste covers er “kina-covers” og er ikke af den bedste kvalitet, men de er fine til den normale beskyttelse du får brug for.

En anden producent er ZAGG… de laver nogle vildt fede ting, og hos ZAGG kan du også finde invisibleSHIELDs til din iPhone som beskytter skærmen. Hos ZAGG kan du finde nogle covers i bedre kvalitet, og de ligger omkring $20 hvis du blot vil have skin eller cover og $30 hvis du vil have en bundle med cover og invisibleSHIELD.

Personligt synes jeg at skærmbeskyttelse er det største spild af penge, for nu har jeg trawlet rundt med en iPhone i lommen i snart 2 år, og der er en (1) lille bitte ubetydeligt ridse på skærmen – de holder jo nærmest til hvadsomhelst.
Der er BESTEMT ikke blevet passet bedre på den end andre af mine mobiler, for essentielt, så er det et arbejdsredskab og ikke et status-symbol (husk det!!!), så er ikke meningen at den skal se brand-new ud om 3 år… du må gerne vise at du rent faktisk VED hvordan du skal bruge den… og så selvfølgeligt bruger den.
Alt det crap med at man passer godt på den fordi den er dyr og har kostet en masse penge?!?
Hvis du har den holdning, så er det folk som dig der burde indberettes som landsforrædder for at undergrave dansk økonomi i en tid hvor der bestemt IKKE er brug for at den danske befolkning sparer op… men istedet bruger en masse penge for at få hjulene igang – arbejdsløsheden ned – og sikre at alle vores virksomheder ikke allesammen ligger i udlandet ved udgangen af næste årti.

Men lad nu det ligge… hvis du er en god dansk borger, så følger du ikke nogle af ovenstående links, men smadrer hellere din iPhone for at holde folkene hos 3, Telia, Telenor og TDC i arbejde…

Således så min kammerats iPhone ud efter en bytur. Den var 2 uger gammel. (Men vi havde det sjovt!)
Reklamer
Pas på din iPhone/iPod…eller ej!

One thought on “Pas på din iPhone/iPod…eller ej!

Der er lukket for kommentarer.