Da togene kom…

Adskellige studier viser efterhånden, at kroppens naturlige hvilemønster hedder 6 timers hvile om natten og 1-2 timers hvile midt på dagen. Studier viser at kroppen og hjernen fungerer bedre når den lige har haft lidt hvile. Den er mere frisk, selvfølgeligt.

OK! Nu lever vi jo i et samfund, hvor vi skal være sunde, tænke på klimaet, spise alt muligt økologisk crap, lave APVer (arbejdspladsvurdering) og guderne må vide hvad…

Nu har arbejdsgiverne for en stund meldt sig i koret af stupide mennesker som mener vi skal tilbydes sundhedsforsikringer istedet for lønforhøjelser, men hvis skyld er det at vi er endt hvor vi er? Hvis skyld er det, at visse telefon- og internetudbyderes ansatte går ned med stress pga. inkompetent ledelse? (har hørt om tal helt op til 50% af hele afdelinger!?!?!)

Lidt research viste, at for lidt over 100 år siden, var det ganske normalt, at folk havde fri fra arbejde et par timer midt på dagen, og kunne hvile. Men hvad skete der så?

Togene kom, og da togene kom, var folk pludseligt nødt til at TILRETTELÆGGE deres dag og leve efter skemaer og køreplaner.

Nu fik arbejdsgiverne så den ide, at når de nu vidste at man kom kl 08.00 og skulle hjem igen eks. kl. 16.00, så pegede de på nogle studier som sgu viste (meget klart endda) at jo mere DU arbejdede, jo mere tjente DE.
Så nu skulle du pludseligt arbejde i alle 8 timer i streg…

Nåh ja, ok, du fik lov at holde 30 min. spisepause, men hvis du nu eks. var ryger, så havde de ligefrem RET til at diskreminere dig?!?!?
Dette er godtnok lige en helt anden sag, men hvad f***** er der galt i et samfund, hvor en arbejdsgiver ikke må skrive i et job-opslag, at du IKKE må være af en speciel herkomst, han må heller IKKE skrive at du SKAL være af en speciel religiøs overbevisning, han må HELLER IKKE skrive, at du IKKE må gå med tørklæde og ligne en ludobrik på arbejdspladsen… Men han må GODT skrive at du SKAL være IKKE-ryger?!?!?!?! Hvad sker der for virksomheder idag? Et godt råd: SØG ALDRIG JOB SÅDAN ET STED! Snart vil de bestemme alt muligt andet for dig også… såsom hvor lav taljen må være på dine jeans, hvor dyb din udskæring i din top, bluse eller skjorte må være… rend mig i r****!

Well, back to the issue at hand:
Efter noget tid fandt arbejdsgiverne så ud at, at det lød skide-smart, hvis de gav folk lov til at POWERNAPPE… ???what?
Men, hør her, Hr. Møller, Hr. Clemmensen og DI-toppen: “Der er sgu langt fra 7 min. Powernap til 90 min. hvile midt på dagen!”

Hvornår begynder nogen at indrette samfundet efter mennesket og ikke omvendt?

Reklamer
Da togene kom…