Limera1n update!

Selv den mindste smule af nyheder om iPhone jailbreaks og oplåsninger har tendens til at skabe “buzz” og spænding blandt iPhone brugere. Dette er også grunden til iPhone hackere udgive teaser-videoer før frigivelsen jailbreak værktøjerne.

For næsten hver firmware har “iPhone dev team” eller enmandshæren George Hotz (“Geohot”) formået at få et jailbreak værktøj ud, desværre er der ikke nogen jailbreak værktøj til iPhone OS 3.1.3 firmware endnu.

Dev Team og Geohot skulle allerede tidligere have haft mulighed for at jailbreake 3.1.3 og 3.2, men da 3.1.3 var en unødig opdatering til iPhone og 3.2 styresystemet på iPad, (3.1.3 som Apple højst sandsynligt havde sendt på gaden for at undgå at brugere, som ikke ønsker sig underlagt Apple jernhårde greb, låste deres telefoner op, og brugte deres telefoner efter forgodtbefindende) skulle man efter sigende have “siddet” på oplysningerne for at undgå at Apple lukkede nogle “exploits” til version 4.0.
Nu skulle man dog, efter 4.0 Developer-Kit’et blev udgivet,  have brugt disse oplysninger + andre til at lave Limera1n som efter sigende skulle være mulighedEN for ikke kun at jailbreake og oplåse iPhone 3Gs med den nye bootROM efter uge 40/2009, men også gøre det untethered.

På den anden side har både iPhone Dev team  og Geohot hævdet at kunne jailbreake både iPhone OS 3.1.3. og 4,0 samt iPad OS 3.2 med Redsn0w 0.9.5. Dette har dog tidligere kun været gældende for iPhones med den gamle bootROM. Pt. er der ingen oplysninger om frigivelsen af Limera1n.

Her er lille hint om næste mulige jailbreak-værktøj navn fra George Hotz (Geohot):
Det er blevet konstateret, at Geohot har registreret nye domæne hedder navnet ” Limera1n.com “, der viser den samme “WhoIs”record som hans eksisterende blackra1n.com har.

Datoen for registreringen og opdateringsdato er matchende med Geohotz bebudelse af iPhone OS 4,0 jailbreak, hvilket kunne betyde at Limera1n kunne være det nye iPhone OS 4,0 jailbreak-værktøj.

Det er sandsynligt, at limera1n vil være jailbreaket for alle iDevices dvs. iPhone, iPod Touch & iPad, men indtil videre er forvirringen total.

Jeg skal nok holde Jer alle opdateret, så følg med her og nyhederne vil blive bragt som jeg får dem.

Reklamer
Limera1n update!