Ny iPhone på mandag?

På mandag, 7. juni kl. 10.00 (ca. 19.00 dansk tid), går Steve Jobs på scenen på WWDC 2010, og hvad får vi så at se?
Der er naturligvis alle rygterne om den kommende iPhone4 (hvilket stadig kun er en 3G telefon, men 4. generation af iPhone’en), iPhoneOS 4.0 er jo allerede præsenteret, så hvorfor ikke en telefon til at bruge det på?
Dernæst er spørgsmålet hvornår den så er til salg…

Nogle mener samme dag (mandag den 7. juni) andre mener mandag den 22. juni, men i fortiden er iPhones altid blevet lanceret på en fredag pga. teorien omkring at lørdag er en bedre dag at lancere produkter på i USA.

I skarp kontrast til dette står iPad’en, som blev lanceret netop på en mandag, og som vi stadig venter på herhjemme. Dermed foreligger ikke kun spørgsmålet om hvorvidt den nye iPhone lanceres, men også hvor længe vi skal vente herhjemme på at få den.

Én ting er dog HELT sikkert: Hvis vi skal vente 6 mdr. på telefonen også, ligesom vi har skullet med iPad’en, så er jeg all in for at importere en selv, for det er bestemt under al kritik at skulle vente så lang tid herhjemme på noget som allerede er lanceret i udlandet.

YDERMERE skal dette også være en opsang til alle danske udbydere af iPhones:
I USA kan du nu få en iPhone3Gs til $79, så hvad sker der med priser der stadig ligger som de gjorde for 6 mdr. siden herhjemme?!? Forsøger man bare lige at malke det sidste ud af en god forretning?

Jeg har frarådet ALLE der har forespurgt på iPhones3Gs’ere at købe en pt. og hellere vente på den nye version. Folk der bevæger sig ind til en udbyder d.d. og køber en iPhone er direkte hjernedøde, eller som minimum godt spejlvendt monteret oveni hatten.

Specifikationerne skulle være noget bedre end den aktuelle 3Gs model, nemlig med en opløsning på hele 960 x 640 pixel. Nuværende smartphones som f.eks. HTC HD2 og Google Nexus kan blot præstere en skærmoplæsning på 800 x 480 pixel. Der skulle også komme et langt bedre kamera i den nye iPhone 4, samt et kamera på fronten som skulle kunne bruges til videochat mm. Rygterne siger også at iPhone 4 vil bruge samme A4-chip som iPad.

Hvad Steve ellers har tænkt sig at annoncere på mandag, står hen i det uvisse.
Onde tunger vil vide, at OS-X lige så stille får lov at lide døden, mens man fokuserer på mobile enheder og det mobile operativsystem, men jeg tror blot på, at der til september vil komme nyt på OS-X fronten… Apple er jo tidligere kendt for at afholde events i både januar, juni og september, så mon ikke der kommer noget nyt på trapperne der?

Reklamer
Ny iPhone på mandag?