jailbreakme.com – Nu opdateret med unlock!

Ikke at det længere decideret er en nyhed, men jeg får stadig forundrede blikke når jeg nævner at jailbreaking pludseligt er blevet for alle, og at det kan gøres uden computer.
Siden det for en lille måneds tid siden blev fuldt lovligt (skønt det aldrig rigtigt har været U-lovligt), er der sket en god stigning i folk som (igen) har set lyset, og brugervenligheden for de som vil prøve jailbreaking af, for at udnytte deres telefon fuldt ud. Ingen koblen op til computeren med Blackra1n mv. – du er nu 100% friiiii med dit jailbreak (og dit unlock).

Unlock nu også tilgængelig – se mere om dette nedenfor…

Seneste skud på stammen over brugervenlige “værktøjer”, er websiden www.jailbreakme.com, hvor du helt uden computer, og KUN via din iPhone, kan jailbreake din telefon – helt uden normalt ellers at have forstand på det.

Gå til http://www.jailbreakme.com – gør som der står: slide to jailbreak, og læn dig tilbage… efter 10 min. har du en jailbroken iPhone.

Jeg har testet det på 3G, 3Gs og forlydenderne er gode på iPhone4 også, så bare se af at komme igang – hvis du følger den 2 trins vejledning, kan det umuligt gå galt for dig.

Til de brugere, som har brug for at unlocke deres iPhone på version 4, så de kan bruge den udbyder de ønsker, er der også godt nyt:
“Ultrasn0w” findes nu i Cydia, så nu er mulighederne fuldendte: Jailbreak OG unlock på version 4 for iPhone3G, iPhone3Gs (baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 og 05.13.04) og iPhone4 (baseband 01.59.00) , og altsammen uden at skulle genstarte din telefon vha. en computer.

Du opnår nu samme frihed med din jailbroken og unlocked telefon, som en der er standard og operatørlåst.

Happy pwning!!!

Reklamer
jailbreakme.com – Nu opdateret med unlock!

4 thoughts on “jailbreakme.com – Nu opdateret med unlock!

    1. Hej igen…

      Du har hentet ultrasn0w, right? I Cydia, altså, og installeret den? og du er sikker på at du er på den korrekte iOS version og det hele?

      /Claus

Der er lukket for kommentarer.