Jailbreak iOS4.1 – hvad er mulighederne?

Efter al balladen med GeoHuts release af hans LimeRa1n dagen før DevTeam gik i luften med deres Greenpois0n, er der nu endeligt tid til at bringe lidt guides.

Jeg har valgt at lægge links ind til Sebastiens site (iPhoneDownloadBlog), for jeg kan ikke se nødvendigheden i at skrive alt to gange, og jeg går strkt ud fra at de fleste herinde kan læse engelsk også 🙂

Nuvel – here we goooooooooo!

LimeRa1n (iPhone3Gs & iPhone4)
GeoHuts Jailbreak for iOS4.1, som du finder en guide til her

Dette er en “BootROM-exploit” til iPhone3Gs og iPhone4 samt nogle af iPod-modellerne, og minder ekstremt meget om den hedengangne blackra1n som vi så omkring samme tid sidste år.

GreenPois0n (iPhone4)Guide findes her
– dette er ChronicDevTeam’s Jailbreak for iOS4.1 som egentlig skulle have indeholde SHAtter-exploitet, men som blev udsat pga. GeoHuts tidlige s**afgang, og den potentielle fare ved at have 2 exploits ude som Apple så kunne “lappe”… Nu har man valgt at inkorporere LimeRa1n i GreenPois0n og så tilbageholde SHAtter, så man har noget at udgive når Aple får lukket GeoHuts exploit.
Da dette angiveligt først kan ske ved en opdatering af hardwaren, er der dog et stykke tid til endnu, men vi så jo Apple komme på gaden med en ny 3Gs midt
i produktcyklus’en i 2009, så man skal aldrig sige
aldrig.


Reklamer
Jailbreak iOS4.1 – hvad er mulighederne?