Lars Jacobsen… Manden bag dumme udtalelser.

Her til morgen, i Go’Morgen Danmark, blændede TV2 op for et indslag som angiveligt skulle have til hensigt at oplyse alle de uindviede i, hvad Apple’s produkter var for nogle samt fortælle lidt om hvem Steve Jobs er.

Til det formål, havde man inviteret Chefredaktøren fra PC World i studiet, for at udtale sig omkring ovenstående…
Hvad kan man sige? Det gik – om noget  grueligt galt…

Han havde overhovedet ikke styr på sine facts, kronologi, og lød mest af alt som en der lige havde fået sin første iPod i julegave uden at vide hvad tingen skulle bruges til.

Her er lige samlet et par af de mest tåbelige kommentarer fra Lars Jacobsen:

“Her ser vi eksempelvis iPod’en, som var det produkt der ligesom var produktet som åbnede døren for at Apple gik ud og blev kendt…”

“Steve er ikke den ekstremt kyndige, men han er i stand til at finde kyndige mennesker og samle dem omkring sig, ligesom da han samlede kyndige omkring sig og startede Pixar…”
(Den man burde jo ikke have lov at udtale sig om noget han tydeligvis ikke har en pind forstand på)

– ydermere bryder den ENDNU mindre kyndige stuevært pludseligt ind, og siger noget nærmest endnu mere tåbeligt end det som er nævnt ovenfor. Man skulle ikke tro det muligt, men det kunne faktisk lade sig gøre…

“…men det gik jo ikke særligt godt. Faktisk gik det jo så skidt, at man røg ud i en slem krise og Steve Jobs blev fyret…”
– øøøøh, nå?

Men hvad sker der så? Lars Jacobsen fortsætter sin strøm af mærkelige udtalelser…

Markedsandelen rutscher dernedad, og så er det så, at de mennesker som driver Apple, hyrer Steve Jobs tilbage igen”.
– så vidt vides var der ikke rigtigt nogen af dem tilbage, da Steve gik fra at være iCEO til at være CEO.

“Apple er jo heller ikke mere et teknologiselskab. De er et markedsføringsfirma – med en teknologidel. Hvis man skal se på paraleller til Apple, så kan man se på Microsoft. De har mange flere produkter, og er succesfulde på forretningsdelen, hvor Apple aldrig rigtigt har fået gjort sit indtog. Apple er sådan mere at sammenligne med et modefirma. Der kommer en ny model hvert år, vi har den her hype omkring det og der er en masse kendte der bruger det.”

Jeg tror bare vi lader den sidste kommentar stå for sig selv!

Interesserede i hvad inkompetence i dén grad er, kan kigge med her

Reklamer
Lars Jacobsen… Manden bag dumme udtalelser.