Sådan ændrer du dine ikoner uden Jailbreak

Vi Apple-brugere er ret så kræsne når det kommer til æstetik.
Mange af os forsøger at lade som om vi er ligeglade, men det er vi jo ikke, når det komme til stykket. Var vi ligeglade, kunne vi lige så godt have investeret i en Android-telefon.

Små ting, som App-ikoner, betyder noget for os, men Apple gør det ikke videre let at personificere din iPhone, som du gerne ville.
Heldigvis: “There’s an App for that!” 🙂 og det er sågar jailbreak-free hack, så du behøver end ikke en jailbroken iPhone… hvis nogen der altså læser dette stadig har den slags.

Hermed en guide til, hvordan du manuelt ændrer dine App-ikoner på din iPhone uden at jailbreake den.

Der er mange grunde til hvorfor du måske vil ændre et App-ikon… Måske synes du at udviklerens ikon er direkte grimt, eller du vil måske have et ikon som er retina-display kompatibelt ikon på din iPhone4, eller endnu sjovere: Tag gas på dine venner mens de er væk fra deres iPhone.

Sådan gør du:

 1. Download iPhone Explorer (OS X eller Windows)
 2. Sæt iPhonen til din computer via USB og åbn iPhone Explorer.
 3. Navigér dig vej frem til den applikatio du vil ændre ikon for. ‘Phone/Apps/AppName/AppName.app’
 4. Hvis du har en iPhone4 (med retina-display), træk ‘icon@2x.png’ til en anden folder på din computer, så du har en backup. Hvis du kun har en 3Gs, 3G eller ældre iPodTouch, skal du lave en backup af ‘icon.png’.
 5. Find det ikon (eller lav et selv) som du vil bruge, og navngiv det præcist ‘icon@2x.png’ for iPhone4 eller ‘icon.png’ for andre modeller. (filnavnene er case-sesitive). Filen skal være .png og størrelsen for iPhone4 er 114×114 pixels og 57×57 pixels for andre modeller. Billedet skal også være 72ppi og uden nogen form for gennemsigtighed eller lag. Hvis du genbruger et ikon fra udviklerens egen container, burde du ikke have nogle problemer og bør ikke urolige dig for om det fungerer.
 6. Slet det normale ikon og træk dit nye, og korrekt navngivne, ikon over i samme mappe i iPhone Explorer.
 7. Genstart din iPhone

Nu skulle du gerne have ændret ikonet. Hvis du bruger et firkantet ikon, vil iOS automatisk lave runde hjørner på det, for at det passer ind med de andre.

Du behøver ikke være bange for at splitte noget af, for med iPhone Explorer har du ikke root-adgang, så du kommer ikke til at pille ved noget som du ikke kan fixe igen. Bare sørg for at lave en lille backup af programmets originale ikoner, i det tilfælde at du vil skifte tilbage igen.

Reklamer
Sådan ændrer du dine ikoner uden Jailbreak

One thought on “Sådan ændrer du dine ikoner uden Jailbreak

 1. Jesper siger:

  Hey, håber du kan hjælpe mig, har prøvet at ændre ikoner som du har beskrevet her på min iphone 4 og det burde da ikke være så svært. Men det er det åbenbart, for de ændre sig ikke. Det gælder både hentede app ikoner og alm. standart ikoner.

  Har hentet et tema og valgt det i winterboard, nogen ikoner er ændret som i temaet andre ikke og dem kan jeg slet ikke se i iphone explore.

Der er lukket for kommentarer.