Mere info om Jailbreak til iOS 4.2

Med en udgivelse af 4.2 lige om hjørnet, er der flere der undrer sig over hvilken FORM for jailbreak vi får. Selv om LimeRa1n og GreenPoison angiveligt ikke kan lukkes (patches) af Apple uden hardwareændringer, er der stadig en øv-chance for at få et “tethered”-jailbreak. (Et af dem hvor du skal have din iPhone forbundet med din computer for at boote den op).

Comex fremkom med en smule info omkring iOS 4.2-jailbreaket over Twitter, og der er både gode og knapt så gode nyheder fra den front.

Den gode nyhed er, at “…alle med blobs til 4.1 eller tidligere versioner, bør få en un-tethered 4.2 jailbreak”. Selvom dette jailbreak ikke er tilgængeligt endnu, bekræfter Comex dog, at DevTeam arbejder på sagen. I tilfælde af, at du endnu ikke har gemt dine SSH-blobs, så er det nok en god ide at få det gjort asap. Faktisk foreslår jeg, at du gør det OMGÅENDE!

Den knapt så gode nyhed… Selv om Chpwn arbejder hårdt på at gøre Cydia kompatibelt med iOS 4.2, så forsinkes jailbreaket måske en smule, indtil dette kompatiblitetsproblem er løst. Det er jo i og for sig lidt indlysende: Hvad er idéen med at jailbreake, hvis man ikke kan bruge Cydia, right?

Bare rolig folkens, der skal nok komme et jailbreak pænt kvikt – se på den lyse side: UNLOCK for iOS 4.1 og iOS 4.2 er jo allerede klart, så…

 

Reklamer
Mere info om Jailbreak til iOS 4.2