Samsung vs. Apple-krigen er langt fra ovre…

Det lader bestemt ikke til at krigen mellem Samsung og Apple ligger på den lade side.

For nyligt blev det opdaget, at Samsung har brugt et skærmbillede fra iPhone’s kort-applikation til at promovere sit eget produkt: Galaxy Player. AppleInside rapporterer at skærmbilledet er blevet snuppet af Samsung fra en blog post skrevet af Laura Scott i 2008… det er altså 3 år siden!!!

(Til venstre skærmbillede fra iPhone. Til højre billede fra Samsung’s markedsføringsmateriale)

Samsung udmeldte for nyligt, at de vil gøre alt for at stoppe salget af iPhone og iPad i Syd Korea, men deres krav blev afvist i retten. Dermed er der sikkert lagt op til en bitter kamp, specielt set i lyset af, at Apple’s advokater for nyligt overbeviste retten i Holland om at de skulle forbyde salget af 3 af Samsung’s smartphones, da de brød med nogle af patentlovene.

En lignende ting ramte Samsung ifbm. deres Galaxy tab i Australien, og lad os da heller ikke glemme at Samsung’s egen advokat havde “visse” problemer med at kende forskel på Apple’s iPad og Samsung’s Galaxy Tab under fremlæggelsen i retten.

Det lader til at dette bliver en kamp, hvor en af siderne til sidst MÅ give sig, og det skal nok ende med at blive et fatalt skridt for den tabende part.
Hvis man tager med i overvejelserne, at Samsung er en af de største leverandører af komponenter til Apple, bliver vi måske vidner til en ophævelse af dette leverandørforhold.

Hvis Apple skrotter Samsung som leverandør, og beslutter sig for at bruge sine patent-rettigheder og HELE kloden, vil dette sætte Samsung til vægs og ende med et forbud mod salget af mange af Samsung’s produkter.
Hvis dette skulle ske, er der ikke ret meget tilbage som Samsung kan sælge i butikkerne – hvilke i øvrigt også er blevet anklaget for at være MEGET inspirerede af Apple’s butikker.

Billedcredit: AppleInsider

Reklamer
Samsung vs. Apple-krigen er langt fra ovre…